Zwanger na een miskraam?

Ben jij weer zwanger nadat je een miskraam hebt gehad? Dan herken je zeer waarschijnlijk dat ongeruste gevoel. Bijvoorbeeld dat je een aantal keer per dag je afvraagt of het wel goed gaat met de zwangerschap. Bij alles wat je voelt in je lichaam denk je: “help het gaat weer fout”. Dit allemaal is zo in tegenstrijd met dat je eigenlijk geen stress wil, want dat is ook niet goed voor de zwangerschap en de baby. Zoveel vrouwen en partners maken dit mee. Ook al zou je dit soms niet denken. Hoe ga je hier nu het beste mee om en hoe voorkom je te veel negatieve gevoelens, angst en paniek als je zwanger bent?

7 tips als je weer zwanger bent na een miskraam

Waarom een echo laten maken bij Echopraktijk Liva?

Zelf afspraak maken binnen 24 uur

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf je dag, tijdstip en locatie!

Goede prijs

Goede prijs

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Hoogwaardige echo's

Hoogwaardige Echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door zeer ervaren echoscopistes met liefde voor hun vak.

Angst bij zwangerschap na een miskraam

Weer zwanger, maar veel banger: veel vrouwen hebben er bij een zwangerschap na een miskraam last van. Het is ergens een logisch gevoel. Daar waar je de eerste keer in de wolken was en niet al te veel negatieve gedachtes had, weet je nu hoe zwaar en emotioneel een zwangerschap en miskraam kunnen zijn. Opnieuw zwanger zijn na een miskraam zorgt bij veel vrouwen en partners dan ook voor een dubbel gevoel. Aan de ene kant zijn ze enorm blij en opgelucht dat ze weer zwanger zijn, maar aan de andere kant ervaren ze spanning en onrust uit angst voor nog een miskraam. Dit gevoel wordt versterkt door de zwangerschap zelf: je lichaam werkt immers hard, de hormonen gieren door je lijf en je bent regelmatig uitgeput.

Extra echo laten maken

Ben je ongerust? Dan kun je zonder problemen bij ons, Echopraktijk Liva in Voorschoten, Rijnsburg en omgeving, terecht voor een extra echo. Dit kan in principe op elk moment in de zwangerschap, of je nu 9 weken of 18 weken zwanger bent. In onze ervaring zorgt dit ervoor dat er meteen een enorme last van de schouders valt. Dit doen wij wekelijks, dus voel je niet bezwaard om hiervoor bij ons aan te kloppen.

Echo laten maken bij Liva
Resultaat echo laten maken
Echopraktijk Liva

Praten is belangrijk!

We snappen dat negatieve gevoelens bij zwangerschap na een miskraam niet zomaar ‘opzij te zetten’. Daar zijn het immers gevoelens voor. Er beter mee om leren gaan kan gelukkig wel. Bijvoorbeeld door te praten, niet alleen met je partner, maar ook met anderen. Door je gevoelens uit te spreken gaan ze niet zomaar weg, maar leer je ze wel een plekje te geven, iets wat alleen maar goed is.

Gratis: 7 tips als je weer zwanger bent na een miskraam

Een zwangerschap na een miskraam is nooit hetzelfde als een zwangerschap ervoor. Om jou de 36 (of minder) resterende weken van je zwangerschap zonder te veel negatieve gevoelens, angst of paniek te laten doorkomen hebben we 7 van onze favoriete tips voor als je weer zwanger bent na een miskraam op een rijtje gezet. Download hier de 7 GRATIS tips ‘Als je weer zwanger bent na een miskraam‘.

Vragen? Neem contact met ons op

Ben je zwanger na een miskraam en wil je een echo laten maken? Maak dan direct een afspraak. Heb je een vraag, bijvoorbeeld over onze tarieven of over zwanger zijn na een miskraam? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je zo snel en goed mogelijk verder.

Direct een afspraak maken