Een ontmoeting met
jullie grootste geluk

Afspraak maken

Moet ik met een volle blaas komen?

Alleen bij een vroege echo vragen wij of je met een iets gevulde blaas te komen. Dan kunnen wij de vroege zwangerschap beter in beeld brengen. Je hoeft dus niet een overvolle blaas te hebben.

 

Tot hoe lang van tevoren kan ik mijn afspraak annuleren?

Je kan tot 24 uur voor je afspraak deze kosteloos annuleren. We snappen heel goed dat het spannend is in deze corona tijd. Je kan dus gerust boeken. Mochten de maatregelen veranderen dan kan je de afspraak annuleren.

 

Ik ben zwanger van een tweeling, hoe kan ik een afspraak maken?

Neem contact met ons op via mail@echopraktijkliva.nl, dan zorgen wij dat er voldoende tijd is voor je afspraak.

 

Is de praktijk rolstoeltoegankelijk?

Ja, op beide locaties kan een rolstoel naar binnen. Neem van tevoren contact met ons op via mail@echopraktijkliva.nl, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

 

Ik heb overgewicht, maakt dat uit voor de echo?

Het kan soms zijn dat door overgewicht het beeld iets minder scherp is. Dat hoeft niet per se zo te zijn en anders is het beeld vaak nog steeds goed genoeg voor een mooie beleving

 

Ik krijg een 3/4D echo cadeau van Kraamzorg Bram. Hoe werkt dit?

Je kan zelf een afspraak online inboeken. Bij het maken van de afspraak kan je de betaling overslaan. Na je echo zullen wij de rekening naar Kraamzorg Bram sturen. Graag een bewijs van inschrijving mee nemen naar de echo. Dit kan je laten zien op je telefoon en hoeft niet geprint te zijn.

 

Kan ik een envelop mee krijgen met de uitslag van de echo?

Ik wil het geslacht nog niet gelijk weten. Dat is zeker mogelijk. Je kan dit aangeven voordat de echoscopist begint. Ze zal na de echo een envelop maken met een kaartje en deze dichtplakken. Dit is ook handig voor als je bijvoorbeeld een taart of ballon wil laten maken.

 

Ik wil een gender reveal feest geven, kan dat op dezelfde dag als de echo?

Wij adviseren om dit niet te doen, kom een paar dagen eerder voor de echo. Het kan zijn door de ligging van de baby dat het geslacht niet gelijk goed te beoordelen is. Dit komt niet vaak voor maar is natuurlijk wel vervelend als je daarna een feest gepland hebt. Als het geslacht niet goed te zien is mag je gratis terugkomen voor een geslachtsbepaling.

Mag ik iemand extra mee nemen?

Op dit moment kan je met maximaal 4 persoon komen (dus zwangere + 1 persoon). Die personen hoeven niet uit hetzelfde huishouden te komen. (update 6 juli 2021)

 

Zijn kinderen welkom op de afspraak?

Kinderen uit je eigen huishouden zijn welkom.

 

Moet ik een mondkapje dragen?

Alleen tijdens de echo vragen wij de zwangere een mondkapje te dragen. De echoscopiste zal dit ook doen. Dit omdat tijdens de echo 1.5 meter afstand houden niet mogelijk is. Mocht dit om medische redenen niet mogelijk zijn laat dit ons weten.

 

Ik heb milde corona klachten. Mag ik komen?

Kom bij (milde) klachten niet naar je afspraak. Deze kan je last minute afzeggen via mail@echopraktijkliva.nl. Wij zullen dan geen kosten in rekening brengen.

 

 

”Heerlijk om een keer ontspannen naar ons kleintje te kijken.”

”Het was een feestje!”

”Hele fijne ervaring! Er werd ruim de tijd genomen om alles te bekijken.”

Waarom een echo laten maken bij Echopraktijk Liva?

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf je dag, tijdstip en locatie!

Goede prijs

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Hoogwaardige Echo's

Alle echo’s worden gemaakt door zeer ervaren echoscopistes met liefde voor hun vak.