Pretecho in Leiden e.o. laten maken

Wil jij een pretecho in Leiden of omgeving laten maken? Echopraktijk Liva is dan dé plek voor jou. Wij maken pretecho’s (o.a. geslachtsbepaling en of 3D/4D echo) op een professionele manier. Zo’n echo is niet bedoeld om mogelijke afwijkingen te onderzoeken. Je laat deze echo maken omdat je dat leuk vindt en je jouw kindje graag wilt ontmoeten en leren kennen.

Echopraktijk Liva werkt met ervaren echoscopistes die pretecho’s van hoge kwaliteit maken tegen scherpe tarieven. Deze prijs is inclusief foto’s. Wij hebben locaties in Voorschoten en Rijnsburg. Graag zien we jou binnenkort langskomen. Maak daarom gerust online een afspraak.

Direct een afspraak maken

Pretecho Leiderdorp

Waarom een echo laten maken bij Echopraktijk Liva?

Zelf afspraak maken binnen 24 uur

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf je dag, tijdstip en locatie!

Goede prijs

Goede prijs

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Hoogwaardige echo's

Hoogwaardige Echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door zeer ervaren echoscopistes met liefde voor hun vak.

Wat is een echo?

Met een echo wordt door middel van geluidsgolven iets in beeld gebracht. Deze techniek maakt gebruik van een echokop, ook wel een transducer genoemd. Hiermee worden geluidsgolven afgegeven, die zich door het lichaam verplaatsen. De weerkaatsingen in het lichaam van deze golven worden vervolgens in beeld omgezet.

Het laten maken van een echo is veilig, zonder enig risico en volledig pijnloos. Het is een leuke manier om tijdens de zwangerschap al wat van je kindje te kunnen zien.

Tijdens de pretecho bewonder je je kindje en krijg je uitleg over wat je ziet.

Pretecho maken bij Echopraktijk Liva

  • Hoogwaardige echo’s
  • Zeer ervaren echoscopistes
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Inclusief foto’s
  • Makkelijk zelf online een afspraak maken

Plan nu online een afspraak in. De dag, het tijdstip en de locatie bepaal je zelf. Eerst nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Pretecho laten maken in Leiden
2D, 3D of 4D echo laten maken in Leiden
Pretecho Leiden praktijk

2D, 3D of 4D echo maken bij Liva

Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten echo’s die je kunt laten maken: 2D, 3D of 4D. Een 2D pretecho is een zwart-wit beeld. Het gaat om bewegende beelden. Voor stilstaande beelden wordt een 3D echo gemaakt, die bestaat uit meerdere 2D echo’s. Dit zorgt voor perspectief en meer kleur.

Het is ook mogelijk om de 3D echo in beweging te laten maken. Dit gebeurt bij een 4D pretecho. Deze techniek maakt het mogelijk om gelaatsuitdrukkingen van je baby op beeld vast te leggen.

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Waar dient de pretecho voor?

De pretecho laat je puur voor je plezier maken. Het is een kans om al wat van je kindje te zien voordat hij of zij geboren is. Daarnaast kan ook het geslacht bepaald worden met de echo.

Hoe goed je kindje op de echo zichtbaar is hangt af van diverse factoren, waaronder de duur van je zwangerschap, je postuur, de ligging van je kindje, het vruchtwater en de placenta.

Plan een afspraak in omgeving Leiden in

Maak nu een afspraak voor een pretecho bij Echopraktijk Liva en bewonder binnenkort je kindje. Na het maken van de scan krijg je van ons foto’s van de echo mee, waardoor je er nog lang van kunt blijven genieten.

Een afspraak maken kan online via onze website, op onze locatie in Voorschoten of in Rijnsburg. Heb je eerst vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail via mail@echopraktijkliva.nl of het online contactformulier.

Bekijk tarieven

Veelgestelde vragen

Wat kost een korte 2D echo?

Even een moment om rustig naar de baby te kijken. De echoscopiste laat ook het hartje van de baby horen. Inclusief 2 foto’s. De korte 2D echo kost €35.

Wat kost een 2D echo?

Ontspannen en rustig naar de baby kijken. Deze echo is uitgebreider dan de korte 2D-echo. Inclusief 4 foto’s. Een 2D echo kost €70.

Wat kost een 3D echo?

Kijk naar je baby met behulp van de 3D techniek. Tijdens de echo zie je live beeld van uit je buik. Dit is echt een geweldige ervaring! Inclusief 6 zwart/wit foto’s, 2 kleur foto’s en 1 USB-stick. Een 3D echo kost €110.

Wat kost een 4D echo?

Kijk naar je baby met behulp van de 4D techniek. Tijdens de echo zie je live beeld van uit je buik. Dit is echt een geweldige ervaring! Inclusief 6 zwart/wit foto’s, 2 kleur foto’s en 1 USB-stick. Een 4D echo kost €110.