Pretecho in Leiderdorp laten maken

Wil jij een pretecho in Leiderdorp laten maken? Kom dan naar Echopraktijk Liva. Wij maken professionele pretecho’s. Het woord zegt het al, maar een pretecho is een echo die je laat maken voor je plezier. Je kan jouw baby dan even zien en weer wat beter leren kennen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in via onderstaande knop.

Direct een afspraak maken

Echo laten maken bij Liva

Pretecho in Leiderdorp bij Echopraktijk Liva

Zelf afspraak maken binnen 24 uur

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf je dag, tijdstip en locatie!

Goede prijs

Goede prijs

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Hoogwaardige echo's

Hoogwaardige Echo’s

Alle echo’s worden gemaakt door zeer ervaren echoscopistes met liefde voor hun vak.

Wat is een pretecho?

Een pretecho is een leuke manier van een echo tijdens de zwangerschap maken. Je baby zien is natuurlijk altijd leuk, maar bij een pretecho bepaal jij wanneer je jouw baby wilt zien. Tijdens een echo wordt door middel van geluidsgolven iets in beeld gebracht. Bij deze techniek gebruiken we een echokop, ook wel een transducer genoemd.

Hiermee worden geluidsgolven afgegeven die zich door het lichaam verplaatsen. De weerkaatsingen van deze golven in het lichaam worden vervolgens in beeld omgezet. Een echo laten maken is geheel veilig, brengt geen risico’s mee en is volledig pijnloos.

Pretecho bij echopraktijk Liva laten maken

Echopraktijk Liva werkt met zeer ervaren echoscopistes die pretecho’s van hoge kwaliteit maken. Dat doen we tegen een scherpe prijs. Foto’s zitten bij de prijs inbegrepen. Bij ons kan je voor verschillende soorten pretecho’s terecht. We maken bijvoorbeeld echo’s voor de geslachtsbepaling, maar we maken ook 3D en 4D echo’s.

Plan nu online een afspraak in. De dag, het tijdstip en de locatie bepaal je zelf. Eerst nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak maken

 

Tijdens de pretecho bewonder je je kindje en krijg je uitleg over wat je ziet.

Een echo laten maken bij echopraktijk Leiderdorp
Professionele pretecho's bij echopraktijk Leiderdorp
Echopraktijk Leiderdorp

Soorten pretecho’s in Leiderdorp

Wij maken diverse soorten echo’s. Je kan kiezen uit 2D, 3D of 4D echo’s. Een 2D echo is in zwart-wit en bewegend beeld. Een 3D-echo is een stilstaand beeld dat uit meerdere 2D echo’s bestaat. Een 4D pretecho is eigenlijk een 3D echo in beweging. Dankzij deze techniek kunnen we de gelaatsuitdrukkingen van je baby vastleggen op beeld. 3D en 4D echo’s zorgen voor perspectief en meer kleur. Foto’s zijn inbegrepen bij de prijs, maar je kan ook uitbreiden met meer foto’s of video’s op een USB-stick.

Waar dient een pretecho voor?

Tijdens je zwangerschap zie je jouw buik groeien en voel je jouw baby bewegen. Je bent dan nieuwsgierig naar hoe jouw kindje eruitziet. Er worden natuurlijk wel medische echo’s gemaakt, maar het is begrijpelijk dat je jouw kindje wat vaker wil zien. Met een 3D of 4D echo krijg je meer details te zien. Hoe goed je baby zichtbaar is hangt af van diverse factoren, zoals de duur van je zwangerschap, je postuur, de ligging van je kindje, het vruchtwater en de placenta.

Maak een afspraak voor een pretecho in Leiderdorp

Wil je binnenkort jouw kindje bewonderen? Maak een afspraak voor een echo in Leiderdorp bij Echopraktijk Liva. Na het maken van de scan krijg je van ons foto’s van de echo mee, zodat je er lang van kan genieten.

Je kan via onze website een afspraak inplannen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Bekijk tarieven

Veelgestelde vragen

Wat kost een korte 2D echo?

Even een moment om rustig naar de baby te kijken. De echoscopiste laat ook het hartje van de baby horen. Inclusief 2 foto’s. De korte 2D echo kost €35.

Wat kost een 2D echo?

Ontspannen en rustig naar de baby kijken. Deze echo is uitgebreider dan de korte 2D-echo. Inclusief 4 foto’s. Een 2D echo kost €70.

Wat kost een 3D echo?

Kijk naar je baby met behulp van de 3D techniek. Tijdens de echo zie je live beeld van uit je buik. Dit is echt een geweldige ervaring! Inclusief 6 zwart/wit foto’s, 2 kleur foto’s en 1 USB-stick. Een 3D echo kost €110.

Wat kost een 4D echo?

Kijk naar je baby met behulp van de 4D techniek. Tijdens de echo zie je live beeld van uit je buik. Dit is echt een geweldige ervaring! Inclusief 6 zwart/wit foto’s, 2 kleur foto’s en 1 USB-stick. Een 4D echo kost €110.