Een ontmoeting met
jullie grootste geluk

Afspraak maken

Over de praktijk

Echopraktijk Liva is opgezet door vier verloskundigen. In onze verloskundigenpraktijk hoorden wij steeds vaker de wens om naast de medische echo’s ook niet medische echo’s te laten maken. Om aan deze wens gehoor te kunnen geven, is Echopraktijk Liva opgericht. Bij Echopraktijk Liva is het mogelijk om een niet medische echo te laten maken.  Met een niet medische echo bedoelen wij een professionele echo, die je voor je plezier laat maken. Er wordt niet actief naar afwijkingen gezocht, daarvoor zijn de medische echo’s bedoeld. Tijdens de pretecho bewonder je je kindje en krijg je uitleg over wat je ziet. Na afloop krijg je foto’s en/of een USB-stick mee, zodat je een blijvende herinnering aan de echo hebt.

De echo’s worden gemaakt bij Verloskundigenpraktijk Liva locatie Voorschoten en Rijnsburg.

Echo afspraak maken bij Liva

Klik op de button om direct online een afspraak voor een pretecho in te plannen.

Direct een afspraak maken

”Heerlijk om een keer ontspannen naar ons kleintje te kijken.”

”Het was een feestje!”

”Hele fijne ervaring! Er werd ruim de tijd genomen om alles te bekijken.”

Linda van den Berg

Linda van den Berg

Mijn naam is Linda van den Berg. Ik ben 33 jaar en moeder van 3 kinderen. Samen met mijn kinderen woon ik met veel plezier in Vlaardingen. In 2008 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Vanaf 2008 tot en met 2014 ben ik werkzaam geweest als verloskundigen in Schiedam. Een ontzettend leuke en gevarieerde populatie waardoor ik veel ervaring heb mogen opdoen. In deze periode is mijn passie voor echoscopie en onderwijs ontstaan. Inmiddels maak ik vanaf 2014 allerlei medische echo’s en ben ik 7 jaar als docent aan de verloskunde opleiding te Rotterdam werkzaam geweest. Vooral bij de combinatie van opleiding, echoscopie en zwangere voel ik mij als een vis in het water!

Mijn kwaliteit op het gebied van echoscopie is om jullie zo goed mogelijk mee te nemen in het echo-onderzoek of een pretecho. Het is voor mij belangrijk dat jullie je op je gemak voelen, vragen kunnen stellen en tevreden weer naar huis gaan!

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk én leuk om up to date te blijven. Ik volg diverse scholingen om mijn bevoegdheden en kennis uit te breiden.

Jullie kunnen mij in de praktijk tegenkomen bij de echo of het opleiden van echoscopiste in opleiding. Naast mijn werk bij Liva ben ik werkzaam bij twee andere praktijken waar ik onder andere de 20-weken echo uitvoer, scholingen verzorg en spiralen plaats.

Ik kijk er naar uit om jullie tegen te komen!

Jessie de Zwart

Jessie de Zwart

Mijn naam is Jessie de Zwart.
Ik woon in Katwijk met mijn man en 2 kinderen. Al sinds de eerste echo tijdens mijn eerste zwangerschap wist ik dat ik dit werk wilde gaan doen. Ik vind het elke echo weer prachtig om op deze manier naar de nog ongeboren kindjes te kijken. Heel bijzonder om dit samen met de aanstaande ouders te mogen meemaken.
Naast mijn werk als pretechoscopiste ben ik vanaf november 2020 ook werkzaam als medisch echoscopiste in het Alrijne ziekenhuis.
Ik ontmoet jullie graag in de gezellige praktijk in Voorschoten of Rijnsburg!

Jori Vermeiden

Jori Vermeiden

Verloskundige & echoscopist

Ik ben Jori Vermeiden, echoscopist en Verloskundige bij Liva, moeder van een tweeling (4 jaar oud), partner van een lieve vriend, en altijd in voor een gezellig kopje koffie. Ik zeg altijd: echoscopie is een uit de hand gelopen hobby van mij. 

Een echo geeft echt een extra dimensie aan de zwangerschap. Niet alleen voor de zwangere zelf maar ook haar partner en naasten.  Het is fijn om iemand die ongerust is geruststellen of juist uitgebreid de baby te bewonderen. Het mooiste van echo’s mogen maken is de emoties die erbij komen kijken. Ik vind het heel bijzonder dat ik daar onderdeel van mag zijn! Ik hoop je snel te ontmoeten. 

Vestiging Voorschoten

Vestiging Rijnsburg

Waarom een echo laten maken bij Echopraktijk Liva?

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf je dag, tijdstip en locatie!

Goede prijs

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Hoogwaardige Echo's

Alle echo’s worden gemaakt door zeer ervaren echoscopistes met liefde voor hun vak.