fbpx

Een ontmoeting met
jullie grootste geluk

Afspraak maken

Over de praktijk

Echopraktijk Liva is opgezet door vier verloskundigen. In onze verloskundigenpraktijk hoorden wij steeds vaker de wens om naast de medische echo’s ook niet medische echo’s te laten maken. Om aan deze wens gehoor te kunnen geven, is Echopraktijk Liva opgericht. Bij Echopraktijk Liva is het mogelijk om een niet medische echo te laten maken.  Met een niet medische echo bedoelen wij een professionele echo, die je voor je plezier laat maken. Er wordt niet actief naar afwijkingen gezocht, daarvoor zijn de medische echo’s bedoeld. Tijdens de pretecho bewonder je je kindje en krijg je uitleg over wat je ziet. Na afloop krijg je foto’s en/of een USB-stick mee, zodat je een blijvende herinnering aan de echo hebt.

De echo’s worden gemaakt bij Verloskundigenpraktijk Liva locatie Voorschoten en Rijnsburg.

Echo afspraak maken bij Liva

Klik op de button om direct online een afspraak voor een pretecho in te plannen.

Direct een afspraak maken

”Heerlijk om een keer ontspannen naar ons kleintje te kijken.”

”Het was een feestje!”

”Hele fijne ervaring! Er werd ruim de tijd genomen om alles te bekijken.”

De Echoscopistes

Linda Eleveld

Linda Eleveld

Mijn naam is Linda Eleveld.
Sinds 1987 ben ik gediplomeerd Echoscopiste in de obstetrie en gynaecologie.
Na heel veel bijzondere jaren gewerkt te hebben als medisch Echoscopiste op de polikliniek gynaecologie en verloskunde, ben ik nu alweer bijna 20 jaar werkzaam bij de Echopraktijk Baby Vision te Delft.
De zwangerschap is een heel bijzondere en spannende periode, die ik zelf ook één keer heb mee mogen maken.
Naast kritisch en zorgvuldig te kijken naar de baby, vind ik het vooral heel mooi om de zwangeren en hun naasten mee te nemen in al het moois wat er te zien is bij het maken van een echo.

Grace Rivellino

Grace Rivellino

Dag (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Grace Rivellino, verloskundige/echoscopiste en vrouwencoach. 

Ik ben niet meer werkzaam als verloskundige, maar heb het voorrecht om ouders in de zwangerschap kennis te laten maken met hun kindje. Of het nu gaat om de eerste hartslag samen horen of met vrienden en/of familie genieten van de eerste, bijzondere kennismaking met jullie baby in 2/3/4D. 

Mocht je twijfelen? Ik heb zelf spijt, dat ik bij mijn drie kinderen nooit gebruik heb gemaakt van deze bijzondere technologie. Ik dacht, dat het eng was of dat er dan niets meer aan de verbeelding overbleef. Nu weet ik hoe bijzonder deze echomomenten zijn, om eens zonder een medische blik, ontspannen te kijken wat jullie kleintje daar allemaal aan het doen is. Na zoveel jaren kan ik nog steeds met ouders meegenieten en samen met jullie in verwondering zijn van jullie kleine, maar toch zeker grote wonder. Dus bij twijfel, zeker doen. Het is een herinnering, die je nooit meer vergeet!

Ik zie uit naar onze ontmoeting.

Vestiging Voorschoten

Vestiging Rijnsburg

Wij van Liva bieden

Zelf afspraak maken

Direct online een afspraak inplannen. Bepaal zelf je dag, tijdstip en locatie!

Goede prijs

Scherpe prijzen, inclusief foto’s. Uit te breiden met extra’s zoals meer foto’s of foto’s op USB-stick.

Hoogwaardige Echo's

Alle echo’s worden gemaakt door zeer ervaren echoscopistes met liefde voor hun vak.